Participatiemarkt 'Bouwen met Buren' op 2 november

Op donderdag 2 november tussen 15.00 - 20.00 uur ben je van harte welkom in de Mess op het terrein van Kranenburg, Oranjelaan 11a. We vertellen je graag meer over het project. Thema's die aan de orde komen zijn erfgoed, woningbouw, groen, duurzaamheid en mobiliteit. Graag horen we jouw mening en ideeën.

Het voormalige kazerneterrein Kranenburg wordt ontwikkeld tot een woonwijk. Een unieke plek waar wonen, werken, onderwijs, sporten, cultuur, ontspannen en natuur samenkomen. Hoe Kranenburg eruit gaat zien? Dat weten we nog niet. Daarbij kunnen we jouw hulp goed gebruiken.

We staan aan het begin van een nieuw hoofdstuk voor Kranenburg en we willen dat iedereen hier in kan meedenken. Daarom nodigen we niet alleen direct omwonenden uit, maar alle inwoners van Harderwijk en Hierden. Samen zetten we de eerste koers uit voor de toekomst van deze nieuwe woonwijk: een gebiedsvisie voor Kranenburg.

Waarom? Omdat we geloven in het samenbrengen van ideeën, zodat Kranenburg een wijk wordt van ons allemaal. En omdat we willen dat jij als inwoner of misschien wel toekomstige bewoner, je hier thuis voelt en trots bent op dit bijzonder stukje Harderwijk.

Kom naar de participatiemarkt Kranenburg: Bouwen met Buren

  • Wanneer: Donderdag 2 november
  • Tijd: Inloop tussen 15.00 - 20.00 uur
  • Locatie: In de Mess op het terrein Kranenburg, ingang Oranjelaan 11a

Maak kennis met de bijzondere geschiedenis van dit historisch stukje Harderwijk

  • presentatie in de Mess om 16.00 uur of om 19.00 uur
  • rondleiding over het terrein, start om 18.15 uur.

Of zien we je online?

Meepraten en meedoen kan ook op ons online participatieplatform www.kranenburgharderwijk.nl/praatmee

We kijken uit naar je komst!